LOKACIJA

Apartmani Peterko smješteni su u obiteljskoj kući koja se nalazi u centru naselja Ičići. Lokacija naših apartmana je vrlo povoljna s obzirom na dostupnost i blizinu svih važnijih objekata koji bi vam bili potrebni tijekom vašeg ljetovanja. Samo minuta hoda dijeli vas od samog centra Ičića, plaže, ugostiteljskih objekata, caffe bar-ova, dućana. Zahvaljujući svojoj pogodnoj lokaciji nemate potrebe za autom tijekom boravka u Ičićima.

Ičići su malo turističko mjesto smješteno na najljepšem dijelu Kvarnera, na padinama Učke, dio su poznate Opatijske rivijere. U Ičićima se nalazi i velika marina opremljena s 330 vezova. Na velikoj središnjoj plaži pruža se mogućnost iznajmljivanja barki, pedalina, ležaljki, suncobrana, surfanja, skijanja na vodi, jedrenja, odbojke na pijesku. Oni koji više vole mir, naći će svoje mjesto uz obalni put( šetalište Lungo Mare u dužini od 12 kilometara z more), nad kojim krošnje stabala pružaju dovoljno hlada za predah od sunca, ili će uživati u planinarenju brojnim stazama koje vode do Parka prirode Učka. Posjet planini Učkoj pružit će vam predivnu panoramu gdje se sa vidikovca vide Istra, kvarnerski otoci i vrhovi talijanskih Alpi. Tijekom cijelog ljeta organiziraju se mnogobrojne kulturno – zabavne manifestacije.

Plaža:

Među najvećima je na opatijskoj rivijeri. Plažu krasi Plava zastava za čistoću mora i uređenost.Plaža koja je udaljena 1 minutu hoda nudi i mnoge sportske sadržaje kao što je iznajmljivanje pedalina, odbojka na pijesku, dječijeg igrališta na pijesku i dječijeg igrališta na šljunku, a na samoj plaži i u neposrednoj blizini nalaze se restoran, caffe bar, bistro klub sa širokom ponudom pića, kave, sladoleda.. Ljubav je to na svaki pogled – bio to pogled na Kvarnerski zaljev, veselu igru u plićaku ili zaslon laptopa, kroz koji putem besplatne internetske veze gledate u čitav svijet.

Gdje smo

apartmaniPeterko

Adresa: Poljanska cesta 17, Ičići
Tel: +385 51 704 214
Mjesto: Ičići
Poštanski broj: 51414
Županija: Primorsko-goranska
Regija: Kvarner