Lokacija

Dobrodošli u Ičići, gdje se predivna plaža s toplim pijeskom ili šljunkom proteže uz obalu, pružajući vam savršeno mjesto za opuštanje, uživanje u suncu i moru u okruženju neodoljivog mediteranskog šarma.

Apartmani Peterko

Nalaze u centru naselja Ičići, u obiteljskoj kući. Naša povoljna lokacija omogućuje vam brz pristup svim važnim objektima potrebnim za ugodan boravak tijekom ljeta. Samo nekoliko minuta hoda dijeli vas od centra Ičića, prekrasne plaže, restorana, kafića i trgovina. S obzirom na našu izvrsnu poziciju, nećete morati koristiti automobil tijekom svog boravka u Ičićima.

Ičići,

smješteni na padinama Učke i dio Opatijske rivijere, su malo turističko mjesto koje nudi nevjerojatne mogućnosti. Uživajte na prostranoj plaži s raznim aktivnostima poput iznajmljivanja brodica, pedalina i surfanja. Osim toga, obalni put Lungo Mare pruža prekrasnu šetnju uz more, dok ljubitelji prirode mogu istražiti staze koje vode do Parka prirode Učka. Ne propustite posjetiti vidikovac s kojeg se pruža zadivljujući pogled na Istru, kvarnerske otoke i talijanske Alpe. Uživajte u bogatom kulturno-zabavnom programu koji se tijekom ljeta organizira u ovom živopisnom mjestu.

Plaža:

Među najvećima je na opatijskoj rivijeri. Plažu krasi Plava zastava za čistoću mora i uređenost.Plaža koja je udaljena 1 minutu hoda nudi i mnoge sportske sadržaje kao što je iznajmljivanje pedalina, odbojka na pijesku, dječijeg igrališta na pijesku i dječijeg igrališta na šljunku, a na samoj plaži i u neposrednoj blizini nalaze se restoran, caffe bar, bistro klub sa širokom ponudom pića, kave, sladoleda.. Ljubav je to na svaki pogled – bio to pogled na Kvarnerski zaljev, veselu igru u plićaku ili zaslon laptopa, kroz koji putem besplatne internetske veze gledate u čitav svijet.